Любляча мати помстилася вбивцям своєї доньки. Цю історію розповіли на порталі "Українки".

Міріам Родрігес жила з чоловіком і трьома дітьми в місті Сан-Фернандо, Мексика. У неї був магазинчик ковбойського одягу і справи йшли добре, поки в 2014 році банда "Лос-Сетас" не викрала її 20-річну дочку Карен.

У Мексиці викрадення людей відбуваються досить часто. Після цього місцеві банди просять у батьків викуп. При цьому сума може бути різною, від 200 доларів або понад 5 000 доларів. У країні навіть є банки, які дають кредит для викупу викрадених.

Перехрестя, де викрали Карен, фото: ukrainky.com.ua
Перехрестя, де викрали Карен, фото: ukrainky.com.ua
перехрестя, де викрали Карен, фото: ukrainky.com.ua

Це ж сталося і з Міріам. Вона продала все, влізла в кредити і виплатила банді 2 000 доларів викупу, проте дочка так і не побачила. Жінка платила викуп тричі, але бандити не повертали їй Карен. Після цього Міріам зрозуміла, що її дочки немає в живих.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Усвідомивши це жінка вирішила помститися викрадачам і почала власне розслідування. Ватажка викрадачів Міріам виявила через Facebook. Гортаючи соцмережу вона впізнала хлопця, який приїжджав забирати у неї викуп, на фото з жінкою у формі магазину з сусіднього містечка.

Міріам приїхала в це місто, оселилася біля магазину і стала стежити. Коли бандит з'явився вона викликала поліцію і передала їм всі зібрані докази, але хлопець втік. Спіймати його вдалося коли він випадково зайшов в магазин, де працював син Міріам.

Ватажок викрадачів видав ще кількох поплічників. Одним з них виявився підліток якому ще не було 18 років. Він плакав, коли його затримали. Міріам принесла йому їжі і поговорила з ним. Після цього викрадач у всьому прзнався і показав ранчо, де були поховані останки безлічі жертв викрадень, таких як Карен. На цьому ж ранчо Міріам знайшла речі дочки і переконалася, що її немає в живих.

Син Міріам на ранчо з похованими жертвами викрадень, фото: ukrainky.com.ua
Син Міріам на ранчо з похованими жертвами викрадень, фото: ukrainky.com.ua
син Міріам на ранчо з похованими жертвами викрадень, фото: ukrainky.com.ua

Після цього жінка ще старанніше почала пошуки викрадачів. Вона змогла знайти коханку четвертого вбивці, який вже був за гратами за інший злочин. П'ятий вбивця був віруючим і завдяки Міріам його затримали прямо в церкві.

Шостого вбивцю місіс Родрігес зловила сама. Вона побачила його на вулиці, повалила на землю і приставила пістолет до скроні. Так, 56-річна Міріам протримала злочинця цілу годину до приїзду поліції.

Останньою, кого вистежила Міріам була жінка, яка працювала нянею, а у вільний від роботи час любила катувати жертв викрадень. Вона також знущалася і над бідною Карен.

Викрадачі з Банди Лос-Сетас, фото: ukrainky.com.ua
Викрадачі з Банди Лос-Сетас, фото: ukrainky.com.ua
викрадачі з Банди Лос-Сетас, фото: ukrainky.com.ua

В цілому жінка за три роки наша десять вбивць своєї дочки і заснувала організацію родичів викрадених, де надавали консультації всім, хто зіткнувся з цим злочином і допомагали поліції. Це не сподобалося мафії Сан-Фернандо і Міріам стали надходити погрози про "взаємну помсту".

"Я не боюся, що мене вб'ють. Я померла в день, коли померла моя дочка. І маю намір знищити тих, хто заподіяв їй біль" - говорила Міріам Родрігес.

Жінку вбили через місяць після останнього арешту, на день матері. Коли вона йшла від автомобіля до будинку, під'їхав Nissan білого кольору з якого в Міріам випустили рівно 13 куль. За два роки поліцейським вдалося знайти лише двох вбивць жінки.

Міріам Родрігес, фото: ukrainky.com.ua
Міріам Родрігес, фото: ukrainky.com.ua
Міріам Родрігес, фото: ukrainky.com.ua

Нагадаємо, що "Конотопська відьма" три роки тримала чоловіка в рабстві

Як повідомляв портал "Знай.uа", торгівля людьми в Україні: Мінсоцполітики стривожило цифрами

Також, "Знай.uа" писав, що 40-річна киянка продавала українських "Наташ" туркам