Щороку в ніч з 18 на 19 грудня українці святкують день святого Миколая. У це свято прийнято дарувати подарунки, проте не у всіх є час ходити по магазинах і вибирати. У зв'язку з цим на порталі "24 каналу" склали список ідей для подарунків на день Святого Миколая.

У цій добірці зібрані ідеї для подарунків, які сподобаються кожному і подарують приємні емоції від свята.

Читайте Знай в Google News!

1. Техніка.

Це може бути що завгодно в залежності від бюджету: телефон, навушники, кухонна техніка, комп'ютер, розумний годинник, колонка і багато іншого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

2. Одяг.

Оновлення гардеробу це завжди добре і ніхто не відмовиться від нових речей, будь це шкарпетки або светр. Головне - підібрати річ, яка підходить під смаки людини.

3. Косметика.

Жінки обожнюють різні набори кремів або іншої косметики, а чоловіки не відмовляться від набору лосьйонів або засобів для гоління, тому дана категорія завжди актуальна.

4. Домашні дрібниці.

Ці приємні дрібниці завжди зможуть підняти настрій і нагадати людині про свято: пледи, ароматизовані свічки, рамки для фото, пов'язки для сну, цікаві чашки для чаю, шкатулки для прикрас або косметики, статуетки для дому та багато іншого.

5. Прикраси та аксесуари.

Не секрет, що жінки обожнюють різні сережки, підвіски, браслети або кільця. У той же час у багатьох чоловіків є слабкість до гарних наручних годинників. Також це можуть бути окуляри, парасольки, запонки, аксесуари до телефону, ремені і багато іншого.

6. Книга.

Книгу можна підібрати для людини будь-якого віку. Вона може подарувати знання і приємні емоції. Тому вона є універсальним подарунком, який на довго запам'ятовується.

7. Їжа.

Різні солодощі та смаколики є атрибутом будь-якого свята і день святого Миколая не виняток. Тому варто підготувати до свята подарункову коробку або купити її в магазині, адже зараз можна знайти багато різних варіантів.

8. Подарунковий сертифікат.

Ця категорія дозволить не турбується про розмір, колір і якість подарунка. Крім того вона дозволить заощадити час, адже сертифікат або квиток можна придбати в два кліка через інтернет. Це може бути сертифікат на СПА-процедури, похід до косметолога, квиток на концерт, в кіно або на інший захід.

Ікона святого Миколая, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Ікона святого Миколая, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
ікона святого Миколая, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, свято скасовується: Кабмін попередив про нові заборони в День святого Миколая

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові відкрили резиденцію святого Миколая-кому цукерка, кому різка

Також, "Знай.uа" писав, "Зимова країна" на ВДНГ у Києві вже приймає гостей: куди сходити і на що подивитися