У Франківську незадоволені активісти навідалися до мера. Про це Руслан Марцінків розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 3 грудня до Руслана Марцінківа прийшли активісти, які не згодні з продажем приміщення недобудованої колишньої лазні по вулиці Стефаника на відкритому аукціоні.

Читайте Знай в Google News!

Марцінків підкреслив, що поспілкувався а активістами і зміг закрити дане питання.

Він розповів, що приміщення замислювалося як лазня в 2005-2006 роках і було готове на 54%. До того ж всі ці роки воно не функціонувало.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім цього, відновлення даного приміщення могло значно вдарити по місцевому бюджету в період пандемії. Тому було вирішено провести відкритий аукціон на продаж даного приміщення за допомогою сервісу державних закупівель Prozorro.

"Для відновлення її роботи згідно кошторисної вартості ще станом на 2017 рік потрібно було понад 20 млн гривень. Під час пандемії та втрат міського бюджету, вважаю недоцільним такі видатки. Вони зараз не на часі. Саме тому об'єкт був виставлений на електронні торги через прозоро. При стартовій ціні в 6, 7 млн гривень його продано за 7,6 млн.Земельна ділянка площею 0,24 га залишилася в комунальній власності міста."- написав Руслан Марцінків.

до Марцінківа прийшли активісти, фото: Facebook

Також Марцінків додав, що не збирається залишати пільгові категорії населення та учасників бойових дій без пільг а послуги реабілітаційних центрів та лазні. Тому він доручив директору Департаменту соціальної політики Вісілію Симанюку опрацювати це питання.

"А резюмуючи, хочу підкреслити: не дозволю маніпулювати фактами і прикриватися учасниками АТО для участі в різних тіньових схемах з метою заволодіння майном на дармових умовах!" - додав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Клічук готує Шмигалю серйозну розмову, так справа не пойдеґатунок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кияни звинуватили Пальчевського в афері з виборами

Також, "Знай.uа" писав, що хворий Кернес витратить пів мільйона харків'ян