Затоплене Село На Прикарпатті досі не відновлено. Про це розповіли в сюжеті ТРК "Галичина".

Повідомляється, що в результаті повені в червні село Ланчин Івано-Франківської області була повністю затоплена. В результаті будинки місцевих жителів і дороги були зруйновані.

Читайте Знай в Google News!

У село приїжджала велика кількість чиновників і навіть президент Володимир Зеленський, який обіцяв, що виправить ситуацію.

Однак через 5 місяців після повені село досі залишається зруйнованим. Місцеві жителі кажуть, що відновлювальні роботи почали пізно і вибірково. При цьому сам процес дуже повільний і люди сумніваються, що роботи будуть зроблені якісно.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ланчин, кадр з репортажу ТРК Галичина: YouTube
Ланчин, кадр з репортажу ТРК Галичина: YouTube
Ланчин, кадр з репортажу ТРК Галичина: YouTube

"Мій будинок на самій горі. Чотири місяці взуваємо гумові чоботи, беремо інше взуття в руки і так йдемо до центру. Немає ні дороги, ні нічого " - каже мешканка Ланчина Наталія.

Частина жителів досі живе як після повені - навколо глибокі траншеї і бруд. При цьому відсутність доріг ускладнює пересування по селу. Жителі Ланчина кажуть, що влітку ще можна було дійти до будинків, проте в холодну пору року це перетворюється на справжнє випробування.

Чиновники пояснили, де і що відновлювати-вирішували на місцях. За їх словами, Всі заявки, які подали жителі були виконані. Зруйновані дороги списують на обов'язки сільради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Харків зазнав мільйонних збитків через пандемію коронавірусу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Садовий спустив 16 мільйонів "на штукатурку" у міськраді

Також, "Знай.uа" писав, що Легендарні закарпатські села потопають у відходах, ситуація критична