Прикарпатець став чемпіоном світового турніру з боксу. Про це розповіли на сторінці "Івано-Франківська ОДЮСШ"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що студент 4-го курсу Івано-Франківського коледжу Прикарпатського університету Едуард Трофименко став переможцем світового турніру з боксу, який проходив у Сербії, в місті Сомбор.

Читайте Знай в Google News!

Боксер з Франківська був одним з чотирьох спортсменів, які представляли Україну на цьому заході.

Противниками українця були боксери високого класу з усього світу. Серед них учасники Олімпійських ігор і претенденти на поїздку в Токіо в 2021 році. Однак це не завадило Едуарду Трофименко показати відмінний бокс і здобути впевнену перемогу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Публікація Івано - Франківської ОДЮСШ: Facebook

Тренери франківчанина Віктор Поляков та Мирослав карабін висловили гордість за нього та побажали нових перемог у кар'єрі.

"Приємно відзначити, що вихованець нашої школи, Едуард Трофименко у складі збірної отримав золоту медаль чемпіонату у ваговій категорії 57 кілограм. Вітаємо юного чемпіона з перемогою та бажаємо подальших успіхів та досягнень!" - зазначено в публікації.

Публікація Івано - Франківської ОДЮСШ: Facebook
Публікація Івано - Франківської ОДЮСШ: Facebook
Публікація Івано - Франківської ОДЮСШ: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український плавець Романчук встановив новий рекорд

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київська пенсіонерка втерла носа підліткам у " стрілялках"

Також, "Знай.uа" писав, що Запорізька Джеккі Чан у спідниці розповіла про успіхи та поразки великого спорту