Відома українська актриса Ольга Сумська має велику кількість шанувальників, які активно стежать за її життям. Не так давно на фан-сторінці Сумської в соцмережі Instagram вони згадали, як раніше виглядала актриса і її сестра Наталя.

Шанувальники Ольги Сумської опублікували архівний знімок, де вона разом з сестрою Наталією позують в розкішних білих весільних сукнях.

Читайте Знай в Google News!

При цьому на фото можна помітити, що жінки виглядають дуже молодо і дійсно між ними є деяка схожість. Єдине, що разюче відрізняє сестер це їх зачіски.

Так, у Ольги Сумської волосся розпущене, воно злегка хвилясте і має русявий колір. У той же час Наталя підстрижена під каре, у неї темний колір волосся, а на кінчиках є завивка для об'єму.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

До публікації шанувальники додали цитату Ольги Сумської, де вона розповідає про свою сестру.

"Ми з Наталією завжди були як дві половинки, а зараз все інакше. Ми рідко бачимося і не так щільно спілкуємося. Іноді нам вдається зібратися за одним столом і сказати один одному теплі слова. Але я хочу повернутися до того часу, коли ми були близькі" - зазначено в публікації.

Публікація сторінки fan_olga_sumska: Instagram
Публікація сторінки fan_olga_sumska: Instagram
Публікація сторінки fan_olga_sumska: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Сумська приготувала цілу тарілку дивних кульок, страву відгадали не всі

Як повідомляв портал "Знай.uа", у гримерку Сумської пробрався "фюрер", актриса просить українців про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська прокоментувала скандал із зірковим фотографом Ктіторчуком