Відомий український співак Олександр Пономарьов має величезну аудиторію шанувальників, які стежать за ним у різних соцмережах. На цей раз співак порадував фанатів фотографією з улюбленим вихованцем, яку він розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Олександр Пономарьов нагадав шанувальникам, що 30 Листопада потрібно відзначати день домашніх вихованців і до цього свята опублікував фото з домашнім вихованцем, собачкою на прізвисько Ши.

Читайте Знай в Google News!

На знімку можна побачити Олександра Пономарьова, який сидить на ліжку і тримає на колінах милу пухнасту собачку.

У підписі до публікації співак пожартував, що дуже любить свою собачку і доглядає за нею, проте вона швидше за все сприймає його як обслуговуючий персонал.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сьогодні День домашніх улюбленців ! У мене особисто складається враження, що Ши впевнена в тому , що я у неї обслуговуючий персонал, а не Вона мій домашній улюбленець. Іноді замислююся, може так воно і є ? А?"- написав Олександр Пономарьов.

Публікація Олександра Пономарьова: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Dzidzio, Федишин і Пономарьов влаштували святковий трійничок

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пономарьов розповів, чого хочеться його маленькому дружку

Також, "Знай.uа" писав, що Пономарьов змінив ім'я і знайшов зайвий привід випити