Для жінки дуже важливо зберігати красу, особливо якщо вона публічна особистість. Тому багато зірок уважно стежать за своєю зовнішністю, що допомагає їм виглядати на багато молодше своїх років. Топ українських знаменитостей за 40, які красиво виглядають без макіяжу опублікували у виданні "1 минута".

Читайте Знай в Google News!

1. Ольга Сумська.

Українська актриса, яка підкорила серця багатьох чоловіків своєю красою в ролі Роксолани. Сумська регулярно відвідує косметолога і стежить за своєю шкірою, що дозволяє їй в 53 роки дуже добре виглядати навіть без макіяжу.

Ольга Сумська, фото: odnaminyta.com
Ольга Сумська, фото: odnaminyta.com
Ольга Сумська, фото: 1 минута

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

2. Ірма Вітовська.

Українська актриса, якій вік лише до лиця. У свої 45 вона продовжує зніматися у фільмах і багато хто відзначає, що жінка виглядає на багато молодше свого віку. Також окремої похвали заслуговує і харизма знаменитості.

Ірма Вітовська, фото: odnaminyta.com
Ірма Вітовська, фото: odnaminyta.com
Ірма Вітовська, фото: 1 минута

3. Влада Литовченко.

Громадський діяч, яка займає досить серйозну посаду. Вона постійно носить стримані сукні, проте це не заважає їй виглядати молодше своїх років. Поглянувши на Владу Литовченко багатьом складно повірити, що їй вже за 40.

Влада Литовченко, фото: odnaminyta.com
Влада Литовченко, фото: odnaminyta.com
Влада Литовченко, фото: 1 минута

4. Оля Полякова.

Полякова по праву носить статус однієї з найпривабливіших співачок українського шоубізнесу не дивлячись на те, що їй вже 41 рік. При цьому співачка постійно займається спортом і перебуваючи вдома не використовує косметику.

Оля Полякова, фото: odnaminyta.com
Оля Полякова, фото: odnaminyta.com
Оля Полякова, фото: 1 минута

5. Лідія Таран.

Телеведуча в свої 42 виглядає досить молодо. При цьому Лідія Таран практично не використовує косметику в повсякденному житті. Вона каже, що її шкіра повинна одихати від гриму час від часу.

Лідія Таран, фото: odnaminyta.com
Лідія Таран, фото: odnaminyta.com
Лідія Таран, фото: 1 минута

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ольга Сумська втратила дитину і приголомшила визнанням

Як повідомляв портал "Знай.uа", Плакидюк видала, як гаряче розважалася з Поляковою та Єфросиніною

Також, "Знай.uа" писав, що Ірма Вітовська засвітилася з проблемними школярами