В Калуші Івано-Франківської області за роботу у вихідний день під час карантину покарали ритуальне бюро «Реквієм». Про це повідомив власник закладу на своїй сторінці у Facebook.

Під час карантину вихідного дня уряд дозволив працювати лише продуктовим магазинам, аптекам та АЗС, всі інші мають припинити роботу до понеділка. Однак ритуальні послуги мають свою специфіку – люди помирають і у вихідні.

Правоохоронці склали протокол на калушанина Юрія Кузя, чиє ритуальне бюро працювало у вихідний день.

«Я вас прошу, люди, не помирайте на вихідні, дочекайтесь понеділка! У магазин приїхали по виклику», - написав він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Це дійсно вже абсурд. Ще б небесну канцелярію протоколи писали. Жахливо і водночас сумно», «Жах, працюю в ритуальній сфері, також це жах. Якщо поліція накладе на нас штраф, то вибачте, навіщо поліція іде констатувати ту смерть. Що тіло має чекати, не розумію», «Треба просто перестати вмирати», «Як вам таке? Так і має бути? Ті, хто мав необережність упокоїтись на вихідні, мають чекати понеділка?», - обурюються українці.

Нагадаємо, Марцінків зізнався, що чекає франківчан у грудні: "Це буде катастрофа"

Як повідомляв "Знай.ua", Українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну: "Залишили нас без штанів"

Знай.ua писав, карантин вихідного дня: Зеленський з лікарні у Феофанії анонсував покарання для порушників.