Популярна українська актриса Ольга Сумська зізналася, що шкодує про те, що не народила третього малюка - варто нагадати, що зараз у улюбленої українцями Роксолани двоє дорослих дітей.

Читайте Знай в Google News!

Зірка зізналася, що втратила третю дитину на ранньому терміні. Про це вона розповіла в програмі Dorotye.

Українці вперше почули про особисту трагедію телеведучої. Сумська зізналася, що це сталося в період насиченого гастрольного графіка. Тоді вона брала участь одночасно в трьох проектах і їй доводилося жити в поїзді.

"Я могла народити ще дитину. Я була вагітна і я втратила дитину на зйомках. На ранньому терміні це було. Це були зйомки. Я знала, що я вагітна. Це був дуже емоційно важкий період в моєму житті, коли я знімалася в трьох фільмах відразу", - розповідає засмучена Ольга.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Трагедія сталася, коли молодшій доньці Сумської було близько трьох років. Вона зізналася, що зараз шкодує, що їй не вдалося стати мамою втретє.

"Ось про це я шкодую. Дуже шкодую. Діти-це найпрекрасніше, що є в житті жінки. Безумовно, треба народжувати, це велике щастя, коли у тебе є три-чотири дитини. Це те, чого мені не вистачає сьогодні", - каже Сумська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.