Найепатажніший співак 90-х EL Кравчук, про якого публіка дізналась після фестивалю "Червона рута" пригадав свій творчий шлях повний пристрасті, ризиків і шоку та розповів, що зараз відбувається в його житті.

Читайте Знай в Google News!

Так, в програмі "Життя відомих людей" артист поділився, що попри те, що називає музику головною пристрастю свого життя, насправді не завжди мріяв про таке майбутнє для себе. Його мама працювала лікаркою, а тато був військовим, тому Андрій не знав, чи співак – дійсно професія.

Втім, повірити в це музиканту допоміг випадок, коли він потрапив до джазового оркестру. Всі як один заговорили – треба вступати до музичного училища. Та найпереконливішою була його товаришка Ірина Білик.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вона сказала: "Іди до училища музичного, вступай!". І в останній день він подав документи.

Документи до музучилища імені Глієра Андрій подав, попри те, що вже був студентом історичного факультету університету імені Михайла Драгоманова. От тільки батькам про різку зміну професійного майбутнього він не сказав. Одного дня тато Андрія приїхав до університету дізнатися, як вчиться син. Натомість йому відповіли, що такого студента у них немає. Той факт, що в родині замість історика буде музикант, образив батьків Кравчука.

"Скандал вдома... Будь обман - це... Нічого хорошого в цьому немає. І я також прекрасно розумію, і користуючись нагодою, вибачаюсь перед ними за цей обман", - зізнався співак

Та це зараз, з висоти прожитих сорока трьох років, чоловік щиро вибачається за свій вчинок, а тоді, у 17, він просто зібрав речі та пішов з дому, як то кажуть, на свій хліб, воду та спальне місце, яке йому, до речі, надав теж неабихто.

"У гуртожитку не було місця. Уже в листопаді... Куди? Але мене прихистив один студент. Але при цьому це був студент Естрадно-циркового училища, Андрій Данилко, так. У мене було волосся нижче плечей, хіповий светр і фенічки по лікоть. Я не боявся що-завгодно на себе начепити, одягнути, щось таке там. Не знаю, експерименти будь-які. Були б поруч тато з мамою - було б. Ну... Тато - офіцер, мама - лікарка - "Ну-ка вперед! Шо ти на себе надів?! Що ти пофарбував волосся? ". І почалося там би", - розповів виконавець.

Маючи і менеджера, і образ, і харизму Кравчук до щемоту в серці боявся сцени. Так, зірка орендував сцену і тричі на тиждень по дві години співав у пустій залі. Лише за рік співак заспівав для глядачів. Кравчук із інтригуючим ім’ям EL, що означало "електронний", спробував свої сили на конкурсі "Червона рута" 1995-го року. Тоді він став одним з переможців та заробив собі перших прихильників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше