Співачка Тіна Кароль викликала обурення фанатів через новий образ, який її старить.

Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували цікавий фотоколаж, на якому Тіну можна побачити в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль красиво позує в образі і гримі, який її кілька зістарює, на цих знімках співачка виглядає років на п'ятдесят. Відомо, що в цьому образі артистка була на зйомках чергового ефіру "Танців з зірками". На ній витончене чорне плаття, яке красиво підкреслило стрункі ніжки в чорних колготках і витончених босоніжках. У підписі до фото йдеться: "Вам сподобався образ Тіни на @tanci1plus1?". Фанати в захваті від нових фото Кароль, її засипають компліментами в коментарях до фото, правда, є і ті, хто вважає, що цьому грим і перуку старить співачку.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.