В Івано-Франківську лікарні переповнені хворими з коронавірусом. Про це розповіли в репортажі ТСН.

Повідомляється, що у двох міських лікарнях Івано-Франківська не вистачає місць для розміщення хворих з Covid-19. При цьому госпіталізують лише хворих у важкому стані.

Читайте Знай в Google News!

Наразі у лікарнях Івано-Франківська перебуває близько 400 хворих на коронавірус. За останню добу було госпіталізовано ще 44 людини, для яких лікарям довелося шукати додаткові місця.

"У нас в коридорах немає. Намагаємося, щоб всі були в палатах, доставляємо ліжка в палатах, відкриваємо Додаткові кабінети, переобладнаємо їх. Щоб пацієнти були в якихось комфортних умовах", - сказав заступник директора міської лікарні №1 Ярослав Кобиляка.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ярослав Кобиляка, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Ярослав Кобиляка, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Ярослав Кобиляка, кадр з репортажу ТСН: YouTube

У Центральній міській лікарні кажуть, що розширяться їм вже нікуди. Під палати для хворих коронавірусом переобладнали навіть операційні. Без змін залишилися лише два відділення: хірургії та судинної невралгії. Крім цього в установі не вистачає лікарів.

"У нас підступних хворих лікують кардіологи, ревматологи, всі Професіонали терапевтичного профілю. Хірурги юридично не можуть", - повідомив медичний директор Центральної міської лікарні Олег Ціхонь.

Олег Цихонь, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Олег Цихонь, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Олег Ціхонь, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що коронавірус скосив 400 буковинців на добу

Як повідомляв портал "Знай.uа", офіс Зеленського став розсадником коронавірусу

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 7 474 нових хворих коронавірусом, 165 померло