Дівчину з Норвегії називають найкрасивішою в світі. Про це розповіли у виданні Bigpicture.

Повідомляється, що відому скандинавську модель Хільде Осланд багато чоловіків називають еталоном жіночої краси.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина стала відома через 8 років після участі в шоу Idol Norway. До фіналу вона не дійшла, проте її успіху можуть позаздрити більшість учасників. Адже дівчина стала дуже популярна і на її сторінку в соцмережі Instagram підписалися більше 3 мільйонів чоловік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Спершу моделлю захоплювалися в рідній Норвегії, проте пізніше, завдяки соцмережі Instagram, про дівчину дізналися користувачі з усього світу.

Спершу її публікації були досить скромними, проте поступово вона відкривала чоловікам нові грані своєї краси.

Подивившись на фотографії Хільде Осланд може здатися, що вона дуже юна, проте це не так — дівчині вже виповнилося 33 роки. Вона народилася в місті Берген і закінчила університет отримавши бакалавра з економіки.

Після програшу в Idol Norway Хільде зрозуміла, що їй варто зробити ставку на зовнішні дані, завдяки яким вона змогла досягти успіху. Реклама в соцмережі Instagram і на власному YouTube-каналі приносить їй близько 40 тисяч доларів на рік. Цієї суми дівчині достатньо, щоб відчувати себе добре і активно подорожувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що модельєр Тетрадзе розсекретив стосунки зі Світланою Лободою

Як повідомляв портал "Знай.uа", "холостячка" Ульянова задивилася на чоловіків Мішиної і вибрала фаворитів

Також, "Знай.uа" писав, що Українська Кардашьян закрилася в примірювальній крамниці і почала "любити" себе