В Одесі чоловік купив пластівці з живим сюрпризом. Про це розповіли в Telegram-каналі "Одеса INFO".

Повідомляється, що житель Одеси купив пакетик вівсянки швидкого приготування і виявив всередині упаковки двох мишенят.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік купив кашу по дрозі на риболовлю, щоб перекусити. Однак пообідати у нього не вийшло. Одесит опинився з добрим серцем і не став викидати тварин.

Крім того, чоловік вирішив віддати мишенят в "хороші руки" і навіть дав їм імена. Одному він вже знайшов господарів, а другий все ще чекає, коли хтось погодиться його забрати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чоловік знайшов мишеняти в упаковці з вівсянкою, кадр з відео: Telegram-канал Одеса INFO
Чоловік знайшов мишеняти в упаковці з вівсянкою, кадр з відео: Telegram-канал Одеса INFO
чоловік знайшов мишеняти в упаковці з вівсянкою, кадр з відео: Telegram-канал Одеса INFO

У Telegram-каналі опублікували відео, де чоловік показує маленького мишеняти і звертається до небайдужих людей з проханням його забрати.

"Мишей розібрали не всіх. Є ось ще Жора. Жора шукає турботливі люблячі руки. Якщо що, кормом готовий забезпечити " - сказав чоловік на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, акції в супермаркеті: звідки вони беруться і як нас обманюють

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львівській області супермаркет популярної мережі" Сільпо " звинувачують у продажу недопеченим хліба.

Також, "Знай.uа" писав, просто перестаньте це їсти: лікарі розкрили, від яких продуктів атакують гіпертонія і головний біль