В Івано-Франківській області спостерігач прийшов на виборчу дільницю із ножем. Про це повідомили в обласної поліції, передає «Суспільне. Карпати».

За словами очільниці пресслужби обласної поліції Христини Максимчак, інцидент стався на виборчій дільниці № 260012, розташованій у селі Горохолин Ліс Богородчанського району.

"На лінію 102 надійшло повідомлення, що на дільниці спостерігач від однієї з партій має кобуру. В ній, ймовірно, знаходиться ніж", - розповіли правоохоронці.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці перевіряють, чи є ніж, вилучений у спостерігача, холодною зброєю.

Після експертної оцінки правопорушенню буде надано правову кваліфікацію.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського. Голова Верховної Ради України одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян "з дивана" у день виборів: "Роблю це вперше"