Телеведуча Лідія Таран поділилася історією про перше кохання. Пост про це вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Як виявилося, першим коханим Лідії Таран був не вокаліст групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк, з яким їй приписували стосунки, а простий хлопець на ім'я Вова.

Читайте Знай в Google News!

Телеведуча розповіла, що у Вови було довге волосся рудого кольору і вона була дуже в нього закохана. Однак їхні стосунки зникли так і не розпочавшись.

"На побачення з ним я запізнилася на 1,5 години, так старалася і вбиралася потім довго чекала тролейбуса на ВДНГ. Ну і все. Він мене не дочекався. Так швидко і згасла та перша закоханість. І більше ми не бачилися, жодного разу..."- написала Лідія Таран.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після цього зірка зізналася, що хоч з Вовою у них нічого не вийшло, у неї залишилася любов до рудого кольору. Це виражається в домашніх тварин, одязі, людях і навіть меблів.

Вона розповіла, що за цим принципом вибрала диван мідного відтінку у вітальню. При цьому новому дивану вона дала ім'я-Вова. На честь першого кохання.

До публікації Лідія Таран додала кілька знімків, на яких вона позує на вище зазначеному дивані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ведуча показала ідеальну фігуру в купальнику

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірма Вітовська чуттєво підтримала свою найріднішу

Також, "Знай.uа" писав, що ведуча Лідія Таран привела фанатів у захват зміною іміджу