Новонародженій українці терміново необхідно дороге лікування. Про це розповіли в сюжеті видання "Суспільне".

Повідомляється, що сім'я Сахно з Таврійська Херсонської області збирає гроші на лікування для їх маленької дочки. Дівчинці потрібен всього лише один укол, який коштує космічну суму.

Читайте Знай в Google News!

Мленька Марія народилася 16 червня 2020 року. Через місяць, під час планового огляду, педіатр помітила, що у дитини почали слабшати м'язи.

Сім'я пройшла безліч обстежень, проте жоден діагноз не підтверджувався. Потім в обласній лікарні порадили здати кров на ДНК-тест.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Коли ми дізналися про діагноз, то мої очі завжди були на мокрому місці. Діти все це відчували і дуже погано поводилися, плакали."- розповіла мама дівчинки Дарина Сахно.

Дар'я Сахно, кадр з репортажу суспільне: Facebook

Врятувати життя Марії може всього один укол препарату "Золгенсма". Однак вартість цього уколу становить майже 70 мільйонів гривень. Для мами дівчинки це непідйомна сума, тому вона звернулася за допомогою до небайдужих людей.

Марія, кадр з репортажу суспільне: Facebook

Збір коштів на лікування Марії був відкритий з 20 серпня. Першими допомогти жінці зголосилися жителі Таврійська, потім на прохання про допомогу почали відгукуватися користувачі соцмереж, а нещодавно на проблему сім'ї Сахно звернув увагу Український благодійний фонд.

Жінка вірить в те, що доброта людей допоможе їй врятувати дочку. В даний момент їй вдалося зібрати 5 мільйонів гривень з 70 необхідних.

Родина Сахно збирає 70 млн. грн. на лікування доньки

Майже 2,5 мільйони доларів за один укол, який допоможе 4-місячній Марійці повноцінно розвиватися. Родина Сахно із Таврійська Каховського району Херсонщини збирає кошти на лікування доньки.

Geplaatst door UA: Перший op Dinsdag 20 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Як повідомляв портал "Знай.uа", юна українка пережила десятки операцій і пересадку печінки, хвороба атакувала знову

Також, "Знай.uа" писав, що життя маленької Українки повисла на волосині, батьки благають про допомогу