Пара з Колумбії кілька років живе в каналізації. Про це розповіли у виданні "Настроение".

Повідомляється, що жителі Колумбії Марія Гарсіа і її чоловік Мігель Рестрепо вже 22 роки живуть в стічному колодязі. За цей час вони встигли зробити з каналізації затишне житло.

Читайте Знай в Google News!

Пара познайомилася на вулиці. Вони обидва були наркозалежними і були готові здатися. Однак вони змогли знайти підтримку один в одному і врятувалися від залежності.

У пари нічого не було, тому вони оселилися в стічному колекторі. За кілька років вони змогли облаштувати своє житло. Тепер у них є електрика, опалення і навіть телевізор.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Пара живе в каналізації, фото: настроение

Пара живе в каналізації, фото: настроение

Не дивлячись на те, що Колумбія це небезпечне місце з великим рівнем злочинності пара каже, що район у них спокійний і вони навіть не думають про переїзд. Марія і Мігель по справжньому щасливі в своєму імпровізованому будинку. Вони доглядають за ним і прикрашають його до свят. Також вони завели пса на прізвисько Блекі, який захищає житло і складає їм компанію.

Сім'я задоволена своїм життям і будинком, адже в ньому є найголовніше — любов і розуміння.

Пара живе в каналізації, фото: настроение

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що казково багатий пасажир Титаніка пожертвував собою заради дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", землі Трампа приготували українцям неприємний "подарунок"

Також, "Знай.uа" писав, як пережити зраду того, хто був коханим ще вчора