Співачка з Коломиї Баба Доцька висміяла передвиборчі обіцянки політиків одним відео. Ролик вона опублікувала на своєму YouTube-каналі.

Ролик являє собою кліп на композицію Баби Доцьки під назвою "Коломийка".

Читайте Знай в Google News!

У пісні співачка постає в образі політика, який знімає рекламний ролик перед виборами. У тексті композиції промовляються передвиборчі обіцянки, які розбавляються іронією і гумором.

Ккадр з кліпу Баби Доцьки на пісню Коломийка: YouTube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У пісні Баба Доцька обіцяла: шампанське у фонтані, газ з Лісової Слобідки, лавочки від Корницького мосту до шепарівського кільця, нові маршрутки, ремонти доріг, басейни, концерт гурту AC/DC та багато іншого.

При цьому Баба Доцька зазначила, що всі збіги з обіцянками реальних кандидатів написані спеціально і кожен зможе легко визначити, кому саме вони належать.

"Обіцєти – то не міхи носити. Але аж сей раз мені терпінні пукло. Я зібрала ті всі обіцянки-цяцянки з агіток і зробила таку коломийку. Маю надію, що вона вас потішит серед тої бездни політичної реклами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Притула в топі політиків з бездоганною репутацією

Як повідомляв портал "Знай.uа", Порошенко засвітив десятки мільйонів, у голодних українців потемніло в очах

Також, "Знай.uа" писав, що Кучер "вкрав" у Кернеса дещо важливе перед виборами