На Кіровоградщині живе пара з різницею в 55 років. Про це розповіли в ефірі програми "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер".

Повідомляється, що в селі Липоняжка 23-річна Тетяна Трохимлюк і 78-річний Іван Захарко живуть разом і люблять один одного.

Читайте Знай в Google News!

Тетяна та Іван довгий час були сусідами. В один момент чоловік захворів і його кинула дружина. Тетяна стала за ним доглядати і приносити їжу, а через місяць пенсіонер запропонував дівчині переїхати в його будинок.

"Дружина колишня... вона забрала у нього машину... я зайшла колись, тут нічого не було, вона все забрала і поїхала. Вона поступила по-свинськи." - розповіла Тетяна.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зараз пара разом вже три роки. За цей час у них народилося дві дочки. Старшій ані всього два роки, а молодшій Христині лише три місяці. Тетяна каже, що діти дуже схожі на батька.

Тетяна і Микола, кадр з програми КСС: YouTube

"Зараз я щаслива, у мене двоє дітей, людина кохана є. Мені більше нічого не потрібно" - каже Татьяна.

Однак односельці не поділяють таку любов Тетяни та Миколи. Багато хто думає, що дівчина живе з пенсіонером заради матеріальної вигоди і хоче забрати його будинок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоденька дружина Комарова Кучеренко розкрила, чим пахне в їхній спальні

Як повідомляв портал "Знай.uа", коханка Тарзана нарешті наважилася на головний подвиг, все заради почуттів

Також, "Знай.uа" писав, що під Львовом розігралася історія забороненого кохання в кращих традиціях 19-го століття