Син Наталії Мосейчук не зміг поїхати на навчання в Євиропу через коронавірус. Про це телеведуча розповіла в інтерв'ю для програми "Світське життя".

Повідомляється, що старший син Наталії Мосейчук, 21-річний Антон з 1 курсу навчався в КНЕУ, а потім один семестр навчався у Відні в Австрії. Після цього він отримав грант на навчання в університеті Кельна в Німеччині і навчався там. Однак на канікули він приїхав в Україну і не зміг повернутися на навчання через пандемію.

Читайте Знай в Google News!

У зв'язку з цим Антон був змушений продовжити навчання в одному зі столичних вузів, проте навчання в Європі він кидати не збирається.

"Він приїхав сюди на канікули, і країна закрилася. Він зараз тут, в Києві, навчається відразу в двох університетах – КНЕУ імені Вадима Гетьмана і Кельнському університеті вже онлайн" - розповіла Наталія Мосейчук.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наталія Мосейчук з дітьми, фото: Соцмережі

Крім цього хлопець також влаштувався і на роботу економістом-аудитором і допомагає Наталії у вихованні молодшого сина Матвія. У зв'язку з цим телеведуча дуже рада, що Антон знаходиться в Україні, адже так вона може частіше бачитися з ним.

"Це така особиста річ, але я позавчора приїхала з ефіру "Право на владу", лягаю в своє ліжко і на моєму боці лежить пляшка з гарячою водою. Холодно було, і він мені нагрів місце " - додала Наталія Мосейчук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що телеведуча Наталія Мосейчук повідала про шалену радість завдяки карантину

Як повідомляв портал "Знай.uа", Наталія Мосейчук згадала шкільні роки і розповіла про знайомство з чоловіком

Також, "Знай.uа" писав, що Наталія Мосейчук розповіла про свою сім'ю