Під Франківськом розшукують зниклого безвісти хлопчика. Про це розповіли у Службі розшуку дітей при поліції регіону.

Як повідомили правоохоронці, 15-річний мешканець Галицького району Дум’як Назар зник безвісти ще тиждень тому - 3 жовтня. Про його зникнення повідомили родичі. Як зазначається, того дня Руслан вийшов від бабусі та вирушив у невідомому напрямку. Встановити, де може перебувати неповнолітній, досі не вдалося.

Прикмети зниклого хлопця: на зріст 170 сантиметрів; худорлявої статури; волосся русяве, коротко стрижене.

На момент зникнення був одягнутий у футболку чорного кольору та чорний спортивний костюм. При собі дитина мала з собою чорний рюкзак.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Усіх, хто знає, де може перебувати Назар, просять повідомити за телефоном гарячої лінії поліції.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому і не повернулася. На Львівщині в селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження.

Також Знай повідомляв, що у Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка проживала у притулку. Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти зникла Товпаш Вікторія Віталіївна, 06.09.2004 р. н. (останні три тижні проживала в притулку на Левандівській).