Колишній народний депутат України, скандальний Михайло Добкін розповів, чому підтримував бійців "Беркуту". Про це він заговорив в інтерв'ю для Дмитра Гордона.

Михайло Добкін повідомив, що підтримував бійців "Беркуту" за те, що вони залишалися вірними наказу. У зв'язку з цим колишній український політик не звертає уваги на звірства, які творили співробітники підрозділу з учасниками Майдану в 2014 році.

Читайте Знай в Google News!

"Чому я підтримував "Беркут"? Тому що вони, незважаючи ні на що, залишалися виконувати те, що у них було прописано, і вони не крутили дупою, і нікуди не тікали. Подобається кому чи не подобається. Може, когось "Беркут" побив, може, кого "Беркут" зґвалтував, як ти кажеш, кийками... " - сказав Михайло Добкін.

Дмитро Гордон і Михайло Добкін, кадр з інтерв'ю: YouTube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім цього Добкін вважає, що бійці "Беркуту" охороняли урядовий квартал не через відданість владі, а через те, що вони дотримувалися законів.

"Вони охороняли урядовий квартал не за Януковича, але тоді закон діяв інший" - додав Михайло Добкін.

Також Добкін підтримав президента Білорусі Олександра Лукашенка. При цьому він попросив не говорити, що в Білорусі учасників протестів "ґвалтують" кийками.

"Тих, хто ґвалтують, - їх потрібно самих зґвалтувати цими ж кийками. Тут я взагалі навіть без нічого. Але ті, хто стрибають, - молоді, красиві -а де вони будуть через три-чотири роки, якщо не буде Лукашенко? Вони будуть в Польщі, вони будуть в Прибалтиці... Ні, в Прибалтиці не будуть, там нічого робити" - висловився Михайло Добкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Добкін згадав про Майдан

Як повідомляв портал "Знай.uа", Добкін зізнався" в любові " до Путіна

Також, "Знай.uа" писав, що Добкін поступився мерське крісло хворому Кернесу