До Івано-Франківська приїде гурт «Машина часу» та її лідер Андрій Макаревич Концерт відбудеться 3 листопада на майданчику Івано-Франківський театр імені Франка. Цінителів творчості цієї групи чекають нові творчі сюрпризи і пісні музикантів і виконавців.

Причин сходити на концерт – маса. В першу чергу це можливість почути оригінальне виконання нових пісень групи»Машина времени". Також Макаревич приготував кілька нових сольних пісень.

У театрі імені Івана Франка 3 листопада пройде концерт, на якому виконавець представить свій новий проект Yo5. Під час концерту музиканти гарантують живе виконання, оригінальні аранжування, а також кілька відомих хітів.

Група» Машина часу " пропонує слухачам не просто фатальні композиції, але джазові. Андрій Макаревич відомий своїми рішеннями в даному музичному стилі. У його проектах на сцену виходять відомі і не дуже музиканти.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що незважаючи на поважний вік, Макаревич є активним користувачем соціальних мереж, і постійно радує передплатників унікальними архівними фотографіями. Чергове фото Макаревич опублікував сьогодні, і на ньому ви побачите дійсно унікальні речі.

Також Знай писав, що Андрій Макаревич-російський музикант і співак згадав, чому його вчили в школі. За його словами, повчальні дитячі оповідання Льва Толстого залишили в його пам'яті стійке поняття, що брехати - недобре.

Нещодавно Знай передавав, що російський музикант, лідер групи" Машина времени " Андрій Макаревич прокоментував тенденцію, у зв'язку з якою люди вибачаються у представників пригноблених груп, шляхом схилення колін.