Прикарпатки з інвалідністю малюють гарні картини. Про це розповіли у виданні Суспільне.

Повідомляється, що дівчата Уляна Белей і любов Оробець живуть у будинку для сиріт з інвалідністю "Дім віри, надії, любові", який знаходиться в Обертині Тлумацького району.

Читайте Знай в Google News!

Уляна Белей малює ротом вже майже 20 років. Спочатку її виховували в Залучанському дитбудинку-інтернаті. Пізніше вона стала жити в "Дім віри, надії, любові". Дівчина зізнається, що дуже любить малювати квіти і пейзажі.

"Мені подобається малювати. Пейзажі, більшість - квіти. Я люблю різні квіти. І півонії, і троянди, і тюльпани" - сказала Уляна Белей.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Уляна Белей, фото: Суспильне

Її сусідка любов Оробець також займається малюванням. Дівчина почала малювати в Коломийському дитбудинку-інтернаті. Потім продовжила в Погонянському психоневрологічному.

В основному вона малює дерева і птахів.

любов Оробець, фото: суспільне

"Пробувала спочатку на папері. Дерева, птахів то я малювала тільки крила, а потім я спокійно почала малювати птахів. Спочатку я малюю олівцем, а потім фарбами" - розповіла Любов Оробець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Нескорений герой Донбасу взявся за лук і стріли в інвалідному візку

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополянка з інвалідністю народила здорового малюка і заплакала від щастя

Також, "Знай.uа" писав, що українець власноруч зібрав авто для сина з ДЦП