Житель Прикарпаття колекціонує ретроавтомобілі. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Повідомляється, що франківчанин Анатолій Колісник займається колекціонуванням ретроавтомобілів. Гордістю його колекції є "Запорожець" 1965 року випуску.

Читайте Знай в Google News!

Анатолій каже, що цей автомобіль багато разів брав участь у різних виставках і навіть знімався в рекламі. При цьому, до місця проведення виставок чоловік добирався саме на "Запорожці". Він каже, що "горбатий" зав весь цей час жодного разу його не підвів.

Анатолій Колісніик, кадр з репортжу суспільне: YouTube

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я дуже мріяв про таку машину. Почав її реставрувати, десь пішло мені на реставрацію півтора року. Може навіть трохи більше. І вона вже у мене на даний момент сім років. Ну в рік вона наїжджає десь тисячу кілометрів, не більше. Це якісь ретровыставки, ретропробіги. На ній є багато наклейок, де вона їздила і де вона була" - розповів Анатолій Колісник.

Крім цього у Анатолія в гаражі є кілька інвалідних мотоколясок і близько десяти мотоциклів серед яких Чеська "Ява", а також рідкісний мотоцикл "Тула".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому