На Прикарпатті зросла кількість постраждалих від кишкової інфекції. Про це розповіли на сторінці "Центру громадського здоров'я України" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що згідно з інформацією Івано-Франківського обласного лабораторного центру, станом на 28 вересня в області кількість постраждалих від гострої кишкової інфекції зросла то 194. Стаціонарне лікування знадобилося 59 пацієнтам. Всі постраждалі - дорослі.

Читайте Знай в Google News!

В ході епідеміологічного розслідування вдалося з'ясувати продукти, які їли всі постраждалі: салат "Дружба" (сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречка, ковбаски в соусі, хліб, чай.

Фахівці Держпродспоживслужби проводять планові перевірки постачальників і виробників продуктів, які використовувалися для приготування їжі на підприємстві, де постраждали люди.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше фахівцями були відібрані зразки продуктів, проби води і змиви з об'єктів для лабораторних досліджень. Також було проведено обстеження хворих, контактних осіб та співробітників кухні підприємства.

На самій кухні була проведена дезінфекція. Епідеміологічне розслідування триває.

Публікація Центру громадського здоров'я України Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині троє дітей отруїлися грибами та "позеленіли", медики роблять все можливе

Як повідомляв портал "Знай.uа", на ринку в Тернополі виявили знаряддя для вбивства

Також, "Знай.uа" писав, що тернополян душить моторошний сморід ночами, причина знайшлася в несподіваному місці