Двоє жителів Прикарпаття здійснили в реальності незвичайний проект - вони побудували корабель з пластикових пляшок. Детальніше про це хлопці розповіли в ролику для свого YouTube‑каналу "А що якщо".

Читайте Знай в Google News!

Як розповів один з блогерів Назар Душенко, ідея про створення корабля з пляшок у них з товаришем з'явилася вже давно. Для здійснення проекту вони придбали 760 пластикових пляшок, пластикові труби, скотч, клей та інші будматеріали. Конструкцію корабля вони підгледіли в Інтернеті і не робили точних розрахунків при створенні.

Одним з найтриваліших етапів виявилася підготовка пляшок - команда з 7 осіб більше 2-х годин закручували корки на пляшках, щоб всередині них залишалося повітря і не потрапляла вода. Після цього вони скріпили всі пляшки скотчем блоками по 4 штуки. З таких блоків вони вже почали будувати безпосередньо корабель.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Будівництво у них зайняло трохи більше одного дня, тому завершили проект вони вже наступного ранку. Закріпивши всі конструкції скотчем і примотавши до корабля прапор України прикарпатці спустили свій корабель на воду, озброїлися веслами і вирушили в дорогу по Дністру.

Однак, все виявилося не так просто, як вони думали – сильна течія постійно відносила їх до берега і у них не вийшло виплисти навіть на середину річки. Через якийсь час у них почав падати дах корабля, тому вони вирішили повернутися на берег і підвести підсумки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що випускники військових вишів здійснили підйом на гору Горган Яворницький. Вони подолали дистанцію в 18 кілометрів і піднялися на висоту 1467 метрів над рівнем моря.

Як повідомляв портал Знай.иа, львівський лікар запропонував просте вирішення проблеми спалювання сухої трави селянами.

Також Знай.иа писав, що Зеленський залучить австрійський бізнес до розвитку гірськолижних курортів Карпат.