Молоді офіцери підкорили гори в Карпатах. Про це розповіли на сторінці 10 гірсько-штуромової бригади у соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що випускники військових вузів здійснили підйом на гору Горган Яворницький. Вони подолали дистанцію в 18 кілометрів і піднялися на висоту 1467 метрів над рівнем моря.

"Що перш за все повинен зробити молодий офіцер, потрапивши на службу в гірсько-штурмову бригаду? Саме так-вийти в гори. Випускники військових вузів 2020 року здійснили вихід до вершини гори Горган Явірницький. Це похід протяжністю 18 км на висоту 1467 метрів над рівнем моря. Зараз ми впевнені: зміна прийшла гідна. Справа буде!"- зазначено в повідомленні.

Публікація 10 гірсько-штурмової бригади: Fcebook

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

До публікації додали кілька знімків, які молоді офіцери зробили під час підйому, а також на вершині гори. На них можна побачити команду молодих людей у військовій формі, які піднялися на гору з національними прапорами і символікою батальйону.

молоді офіцери в Карпатах, фото: Facebook 10 гірсько-штурмова бригада

молоді офіцери в Карпатах, фото: Facebook 10 гірсько-штурмова бригада

молоді офіцери в Карпатах, фото: Facebook 10 гірсько-штурмова бригада

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Київський військовий ліцей вперше прийняв на навчання дівчат

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові заводи модернізують танки для українських бійців

Також, "Знай.uа" писав, що воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу