Чотирьом близнятам з Кропивгницького виповнилося півроку. Про це розповіли в репортажі телеканалу "Вітер".

У родині Владислава і Анастасії Вахиновських народилися четверо дівчаток-близнючок. За слова медиків, такий випадок відбувається один раз на 13 мільйонів. Пара каже, що за півроку діти повністю змінили їхнє життя.

Читайте Знай в Google News!

Дівчаток звуть Діана, Мілослава, Єлизавета і Вікторія. Вони добре розвиваються і за 6 місяців виросли вже в 7 разів.

Догляд відразу за чотирма дітьми завдання не з простих і щоб впорається з усіма справами Анастасія і Владислав придумали власні лайфхаки. Наприклад, кожній дівчинці батьки привласнили пляшечки різного кольору.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ліза у нас жовтий завжди. Діана - рожевий або червоний. Віка - фіолетовий. Міла - зелений або синій. Ось якось так з народження ми думали, як же їх розрізняти, це за кольорами... ось зараз вони більш дорослі стали, ми їх стали відрізняти" - розповіла Анастасія Валіхновська.

Анастасія Валіхновська, кадр з репортажу телеканалу вітер: Facebook

Щомісяця пара витрачає на дітей від 20 до 30 тисяч гривень, 10 з них йде лише на підгузники. Коштів допомоги від держави не вистачає, тому чоловік змушений брати різні підробітки.

Зараз сім'я мріє про зміну житла, оскільки дівчатка підростають і в їх квартирі не вистачає місця для всіх.

Четвірні з Кропивницького виповнилось пів року | телеканал Вітер

Єдиній за багато років у Кропивницькому четвірні сьогодні виповнюється пів року. За цей час Діана, Мілослава, Єлизавета та Вікторія Валіхновські виросли у 7 разів. Анастасія і Владислав кажуть, дівчатка повністю змінили їх життя. Тепер кожен день молодих батьків схожий на квест. Аби впоратись з усіма обов’язковими задачами Анастасія і Владислав винайшли власні лайфхаки. Зокрема, іграшки подаровані міським головою Андрієм Райковичем, допомагають батькам одночасно годувати доньок. Ритуал назвали «годування з ведмедями». Попри труднощі в родині Валіхновських не втрачають оптимізму та почуття гумору.

Geplaatst door Телеканал Вітер op Donderdag 3 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпряни в люті через мізерні обіди дітей у школі

Як повідомляв портал "Знай.uа", карантин допоміг українкам заробити в декреті - топ-10 популярних професій для молодих мам

Також, "Знай.uа" писав, що на Хмельниччині зниклу маму з трьома дітьми знайшли в несподіваному місці