Ольга Фреймут поїде з України, якщо Сергій Притула переможе на виборах в мери Києва. Про це вона розповіла в інтерв'ю для телеканалу ZIK.

Ведуча Наталія Влащенко попросила Ольгу Фреймут відповідати російською мовою, оскільки це інтерв'ю дивитимуться за кордоном і поставила кілька запитань щодо колишнього колеги телеведучої по шоу "Підйом" Сергія Притули.

Читайте Знай в Google News!

Коли розмова зайшла про те, що Притула може стати мером Києва Фреймут висловила явне невдоволення таким варіантом.

"Це смішно! Якщо Притула стане мером Києва, тоді я буду жити в Лондоні. Я буду йому дуже вдячна, тому що це стане для мене причиною виїхати з країни. У нього поганий смак. Вибач, Сергійко... але яким би він не був дотепним і інтелектуальним, в побуті він якось дивно одягається, штани хитаються постійно, ці ремені... він повинен знати, що чоловік не носить штани з ременями... він не джентельмен " - сказала Ольга Фреймут.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інтерв'ю з Ольгою Фреймут, телеканал ZIK: YouTube

За словами Фреймут, у Притули жахливий смак, який відіб'ється на всьому Києві, якщо він стане мером. Вона вважає, що в такому випадку Київ буде розмальований в синьо-жовті кольори, закриються всі красиві ресторани і будуть введені дуже дивні правила.

"Якщо Притула жартує по-народному – про ковбасу, про фізіологію, про одне і те ж – він у житті" - додала Фреймут.

При цьому вона підкреслила, що на посаді мера Притула точно не буде красти. На доказ вона навела приклади корпоративів, які вони вели разом.

"З усіх корпоративів, які ми разом вели, відсотків 30 він віддавав в дитбудинки або тим людям, які цього потребують" - заявила Ольга Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Катерина Кухар відреагувала на скандал з Фреймут і танець Цимбалюка

Як повідомляв портал "Знай.uа", Фреймут забула про чоловіка і розтанула в обіймах молодого красеня

Також, "Знай.uа" писав, що Ольга Фреймут засвітила фото десятирічної давності, зірку "Ревізора" не впізнати