На Франківщині, в Косівському районі, туриста з міста Херсон вкусила отруйна змія. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Як зазначається, все сталося у суботу, 12 вересня, близько 16:00. Чоловіка 1989 року народження за ступню правої ноги вкусила отруйна рептилія.

Одразу після події на місце інциденту викликали швидку допомогу, постраждалого терміново госпіталізували до реанімаційного відділення Косівської центральної районної лікарні.

Наразі чоловік перебуває у стані середньої важкості, лікарі не дають прогнозу щодо його подальшого лікування.

Додамо, що цього року змії активізувалися по всій Україні – почастішали випадки укусів цих небезпечних тварин, постраждалих все більше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що у Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку. Фахівці, за допомогою спеціального обладнання, виловили плазуна і доставили в найближчу водойму, де відпустили у природне середовище існування.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також Знай.ua писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.