З наступного тижня, 14 вересня, в Івано-Франківську планують відновити роботу шкіл і дитячих садків, незважаючи на те, що місто знаходиться в "червоній" зоні.

Про рішення влади заявив мер Франківська Руслан Марцінків і записав відповідне відеозвернення.

"Сподіваємося, що в четвер все-таки переглянуть "червону" зону, і з понеділка вона буде скасована. Ще раз скажу, що є чинне рішення сесії міськради, воно неоскаржене. Тому з понеділка наступного тижня дитсадки і школи Івано-Франківська відкриються в будь – якому випадку", - заявив Марцінків.

Оперативно про стан справ || 7.09.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zondag 6 september 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За минулу добу кількість хворих коронавірусом збільшилася на 240 осіб, шість киян померли від вірусу. Серед усіх українських регіонів - це найвищий показник.

"Шестеро хворих померли. Всього коронавірус забрав життя 240 киян. На сьогодні в столиці вже 15 032 підтверджених випадки захворювання-19", - написав Кличко.

З понеділка, 7 вересня, в Україні почнуть діяти нові карантинні зони, які будуть дійсні 14 днів. Про це рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розповів міністр Кабміну Олег Немчинов у Facebook.

Нагадаємо, Польща змінила правила проходження карантину для українських заробітчан.

Як повідомляв Знай. ua, на Тернопільщині засікли порушників карантину-повна електричка "голих" і веселих.

Також Знай. ua писав, що у Хмельницьку мерію проник коронавірус, карантин без розмов.