Чотирирічна калушанка отримала нагороду від Народної артистки України Ніни Матвієнко. Про це розповіли у виданні "Вікна".

Повідомляється, що в серпні, в Києві пройшов Міжнародний конкурс-фестиваль під назвою "Віночок світу онлайн". В рамках конкурсу учасники демонстрували таланти в різних жанрах. Серед них була і чотирирічна співачка з Калуша Ольга Паньків.

Читайте Знай в Google News!

Під час виступу дівчинка продемонструвала майстерність володіння голосом і підкорила членів журі відмінним виконанням. В результаті Ольга стала лауреатом першого ступеня і отримала диплом власника спеціальної нагороди "Віночок майстерності".

Також Ольга Паньків отримала в подарунок дизайнерський вінок від модельєра Ірини Золотухіної. Крім цього, нагороду їй особисто вручила голова журі, народна артистка України Ніна Матвієнко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

нагорода Ольги Паньків, фото: вікна

Варто зазначити, що в липні дівчинка знялася у власному кліпі на пісню "Квітка душа". Цей кліп вона представить в номінації "Кращий кавер" на конкурсі юних вокалістів "Качова п'ятірка".

До того ж це не перші досягнення юної вокалістки. Дівчинка вже перемагала на міжнародних фестивалях в Україні, Словенії та Німеччині.

Ольга Паньків, фото: вікна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Положинський з групи "Тартак" відмовився від ордена" За заслуги " І звернувся до Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополянин взяв "золото" на чемпіонаті України з вільної боротьби

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський в День незалежності нагородив Dzidzio і білоруса Міхалка