Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вирушила на відпочинок в Коблево в компанії колоритного чоловіка. Знімки з відпочинку вона опублікувала на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Повідомляється, що Леся Нікітюк відпочиває в Коблево з одним з членів знімальної групи шоу "Le Маршрутка", а саме з її водієм Богданом Богдановичем, який вніс частку комічності у фотографії знаменитості.

Читайте Знай в Google News!

На першому фото Нікітюк і Богданович перебували на оглядовому майданчику поблизу пляжу. Телеведуча стала спиною до поручнів, а її супутник злегка присів перед нею так, що вона змогла спертися на його плечі.

При цьому Нікітюк була одягнена в короткі джинсові шортики і блузку з леопардовим принтом. На Богдановичі не було футболки, однак, щоб поєднуватися зі своєю супутницею, він одягнув капелюх і сумочки з леопардовим принтом.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Друге фото, яке опублікувала Нікітюк відрізнялося лише позами і виразами облич.

"Відмічай подругу з якою б поїхала на море" - підписала публікацію Леся Нікітюк.

Текст публікації Лесі Нікітюк: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк змусила водія "Le Маршрутка" "відкинути ласти" заради миленького фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк у спецкостюмі розповіла про багатства під землею Кривого Рогу.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала шанувальникам нового пухнастого улюбленця.