На Чернігівщині сталося вбивство молодої дівчини. Про це розповіли на порталі поліції Чернігівської області.

Повідомляється, що 26 липня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в Семенівці, на вулиці Комунальній, була виявлена дівчина без свідомості. Нею виявилася 23-річна місцева жителька Юлія Строкіна.

Дівчина лежала вся в крові і на її шиї був помічений слід від порізу ланцюжком або ножем. На місце події прибули медики та госпіталізували дівчину, проте врятувати її не змогли. Юлія загинула у лікарні від втрати крові.

Юлія Строкіна, фото: OBOZREVATEL

Поліцейські розслідували різні версії події. Першою версією було те, що дівчину збив автомобіль, проте пізніше слідчі стали схилятися до того, що це було умисне вбивство.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вивчивши записи з камер відеоспостереження правоохоронці виявили чоловіка, який перебував у той же час на місці злочину. На порталі поліції Чернігівській області був опублікований даний відеозапис і поліцейські звернулися до всіх, хто може знати цього чоловіка з проханням повідомити про його місцезнаходження у відділення поліції.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, що під Києвом з молодим хлопцем жорстоко розправилася банда боксерів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" харків'янина знайшли зарізаним у квартирі дружини.

Також, "Знай.uа" писав, що двоє звірів з Хмельницького вбили людей похилого віку заради жалюгідної пенсії.