У Франківську збільшилась народжуваність дітей. Про це розповіли на сторінці Міського клінічного перинатального центру Івано-Франківської міської ради в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в суботу 11 липня у Франківську народилися 15 малюків. З них 8 хлопчиків і 7 дівчаток.

"В суботу, 11 липня в Міському клінічному перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради стався справжній бебі-бум. В цей день народилося 15 дітей: 8 хлопчиків і 7 дівчаток. Вітаємо малят і їхніх батьків. Хай їм щастить у житті!" - сказано в повідомленні.

Повідомлення перинатального центру Івано-Франківської міської ради, скріншот: Facebook

Також, виходячи з даних перинатального центру Івано-Франкоской міської ради можна побачити, що за останній місяць народжуваність дітей у Франківську поступово збільшується.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Так, в центрі повідомили, що в період з 6 по 12 липня народилася 51 дитина. З них 24 хлопчики і 27 дівчаток.

"З 6 по 12 липня в Міському клінічному перинатальному центрі народилася 51 дитина. Серед них – 24 хлопчики і 27 дівчаток. КНП "Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради" вітає новонароджених та їх батьків і бажає міцного здоров'я." - додали в перинатальному центрі.

Повідомлення перинатального центру Івано-Франківської міської ради, скріншот: Facebook

Раніше висока народжуваність у Франківську була зафіксована в період з 29 червня по 5 липня. Так, у перинатальному центрі повідомили, що за 6 днів народилися 36 дітей. З них 18 хлопчиків і 18 дівчаток.

"З 29 червня по 5 липня у Міському перинатальному центрі народилося 36 малюків. З них: 18 хлопчиків і 18 дівчаток. КНП "Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради" вітає щасливих батьків і бажає малечі міцного здоров’я!" - розповіли в перинатальному центрі.

Повідомлення перинатального центру Івано-Франківської міської ради, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що в прес-службі Головного управління статистики у Львівській області підготували статистику до Всесвітнього дня народонаселення, що відзначається 11 липня.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Чернівцях дітей не пустять в садки, причиною такого рішення є висока захворюваність в регіоні.

Також, "Знай.uа" писав, у Києві та області за третій тиждень червня зафіксували небачений сплеск народжуваності. У період з 15 по 21 червня в Києві народилися 620 дітей.