Поліцейські Франківська встановили особу чоловіка, якого знайшли мертвим на вулиці. Про це розповіли на сторінці Поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 12 липня, в Івано-Франківську, за адресою Галицька 64, посеред вулиці знайшли тіло чоловіка без ознак життя.

На вигляд вік чоловіка становив приблизно 60 років. Він мав середню статуру і коротке сиве волосся.

Був одягнений у чорні джинси, чорну куртку і смугасту сорочку. При собі мав лише дорожню сумку, ключі та гроші. При цьому у загиблого не було ніяких документів і його особистість одразу було неможливо визначити.

У зв'язку з цим поліцейські звернулися до людей, які можуть володіти інформацією про загиблого, за допомогою.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Івано-Франківська поліція просить допомогти впізнати особу чоловіка Івано-Франківським відділом поліції встановлюється...

Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Maandag 13 juli 2020

Сьогодні, 14 липня, поліцейські повідомили, що особа чоловіка встановлена.

"Завдяки співпраці засобів масової інформації та свідомих громадян поліції вдалося встановити особу чоловіка. Дякуємо за допомогу!" - написали в повідомленні поліції.

Загиблим виявився 51-річний житель Івано-Франківська. В даний момент його тіло відправлено на експертизу для встановлення причин та обставин смерті.

Повідомлення поліції Івано-Франківська: Facebook

Нагадаємо, раніше під Києвом зникла 14-річна красуня

Як повідомляв "Знай.uа" , під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і пропав

Також "Знай.uа" писав, що під Харковом пропав молодий атлет