На Прикарпатті поліцейські зі Львова затримали небезпечного кілера, який працював на одне з злочинних угруповань і ймовірно брав участь у вбивстві в 2015 році. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції.

Злочинця затримали в місті Яремче Івано-Франківської області. У 2015 році він, разом зі спільником, вбив людину на одній з вулиць Львова. Після цього злочинці втекли за межі України і були оголошені в міжнародний розшук.

"У вересні 2015 року до одного з будинків у Львові на автомобілі "BMW" під'їхали невідомі особи в камуфляжній формі і розстріляли 50-річного чоловіка. Від отриманих поранень потерпілий загинув на місці. Незабаром іномарку з номерами на чорному тлі правоохоронці знайшли в центрі міста. Причетними до смерті львів'янина виявилися учасники місцевої організованої злочинної групи 1973 і 1983 років народження, один з яких є кілером цієї ОЗГ." - сказано в повідомленні поліції.

Через кілька років одного з них затримали в Італії, недалеко від міста Неаполь. Другий злочинець переховувався під чужим іменем на Франківщині і був заарештований 13 липня 2020 року.

Затримання злочинця. фото: Національна поліція України

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

В даний момент вирішується питання про вручення повідомлення затриманому про підозру згідно п. 12, ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Затриманий злочинець, фото: Національна поліція України

Нагадаємо, що на Львівщині з колонії втік жорстокий вбивця

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Тернополем поліція розшукує небезпечного злочинця

Також,"Знай.uа" писав, що під Києвом озвірілий натовп забила до смерті хлопця, батьки вимагають суду