Стало відомо про те, що в Коломиї посеред вулиці з'явився водоймище, в якому сидять лебеді.

Таким чином, повідомляється, що посеред дороги на вулиці Міцкевича, що в Коломиї, Івано-Франківської області, утворилася велика калюжа, в результаті дощів, які пройшли по Україні, і ось, лебеді, мабуть, вирішили її забрати у свою власність.

Лебеді посеред міста, фото: скріншот

Фотографію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував місцевий житель Сергій Михайлинин.

Я розумію, що Коломийська влада занадто "заморочується" за добробут Коломиян, але водойму з лебедями посеред Міцкевича, це вже занадто)" – пише автор поста в своїй публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в мережі з'явився ролик з тим, як в центрі української столиці хтось почав вигулювати незвичайне тварина.

Таким чином, повідомляється, що хтось щодня вигулює собаку, а хтось козу. Поблизу нового мосту у самому центрі Києва, була помічена коза, яка ходила, як ні в чому не бувало.

Варто відзначити, що це вже не перший випадок, коли в центрі міста були помічені ці тварини. Приміром, під кінець минулого року, під Міністерством закордонних справ помітили кіз, які паслися.

Місцеві відзначають, що досить часто їх бачать на газонах поряд з Михайлівської та Софіївської площ, а також, у сквері поблизу Володимирського проїзду.

Нагадаємо, у Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Як повідомляв "Знай.іа", українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також Знай.іа писав, що у Києві голова Конституційного суду обібрали до нитки.