У Франківську поліцейські оголосили в розшук зловмисників, які обікрали жителя Прикарпаття. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 24 червня 2020 року, в Івано-Франківську по вулиці Незалежності, близько 3:35 ночі, три молодих хлопця застосували насильство до 39-річного місцевого жителя та пограбували його.

Зловмисники заволоділи золотим ланцюжком і золотою підвіскою, після чого зникли з місця злочину.

В поліції відкрили кримінальну справу за даним фактом і оголосили молодих людей у розшук.

"В даний час поліцейські приймають всі заходи для встановлення осіб нападників та їх затримання за скоєння кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 186 (грабіж вчинений групою осіб) Кримінального кодексу України." - додали в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

В повідомленні, правоохоронці звернулися до всіх громадян, які володіють інформацією про всі обставини злочину, про місцезнаходження чи інформацією про злочинців з проханням повідомити про це на лінію "102" або за номерами телефонів: 0963097528, 0986350577.

До повідомлення також додали знімки з камер спостереження, які можуть допомогти пізнати розшукуваних.

Підозрювані в нападі на прикарпатця, фото: Facebook Поліція Івано-Франківській області.

Нагадаємо, що у Києві приятелі чоловікові перерізали горло і добили під колесами машин

Як повідомляє портал "Знай.uа" На Львівщині в кущах знайшли понівечений труп чоловіка.

Також "Знай.uа" писав, що Київщину потрясла загадкова загибель атошника.