В Ужгороді поліцейські затримали бабусю за перевезення забороненої рослини. Про це розповіли на сторінці новинного порталу "Перший" посилаючись на Telegram-канал "Безпечне місто Ужгород" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в одній з маршруток Ужгорода помітили пенсіонерку, яка перевозила рослину що нагадує коноплі.

"В ужгородській маршрутці бабуся перевозила рослину, схожу на канабіс." - сказано в повідомленні.

На зупинці бабусю з забороненою рослиною затримали співробітники поліції. Вона стверджувала, що це не коноплі, а помідор.

"Пенсіонерка, однак, стверджує, що це - помідор. Зараз з нею спілкується патрульна поліція." - додали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Повідомлення пабліка Перший, скріншот: Facebook

За даним фактом відкрито кримінальну справу за статтею 310 КК України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Geplaatst door Перший op Dinsdag 30 juni 2020

Користувачі мережі не могли пройти повз такої новини і поділилися своєю думкою в коментарях. Багато іронічно пожартували з приводу ситуації, однак декому було не до сміху і вони висловили припущення, що бабуся просто не знала, що це за рослина.

"Борщова заправка", "Помідори, кажуть, мутують", "Треба було відірвати листок, прощупати", "Хто бабусю злив? )))", "Ну ось кому смішно, а мені-ні. Я ніколи не бачила наживо цей канабіс. Якщо б мені хтось дав і сказав що це допомагає в лікуванні суглобів, я б везла точно так само. У неї стирчить з сумки, напевно не знала інакше б заховала." - написали користувачі в коментарях.

Коментарі до повідомлення пабліка Перший, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше у Львові схопили банду наркодилерів

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Борисполі нанюханный таксист ризикнув життям пасажирів

Також, "Знай.uа" писав, що пенсіонер відкрив вогонь по компанії відпочиваючих