На Франківщині в житловому будинку знайшли змію. Про це розповіли в Управлінні цивільного захисту Івано-Франоквской ОДА.

Повідомляється, що в місті Долина, в житловому будинку по вулиці Кармелюка, жителі виявили змію.

Холоднокровна тварина була помічена в під'їзді будинку. Місцеві мешканці одразу ж викликали співробітників рятувальної служби.

По прибуттю рятувальники зловили і відпустили змію в ліс.

На щастя, в цьому інциденті ніхто не постраждав, змія не напала на людей.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"30.06.2020 в 22.07 год. м. Долина, вул. Кармелюка, проведені заходи по вилову в під'їзді житлового будинку змії, яку в подальшому випущено в лісовому масиві." - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що не всі зустрічі зі зміями закінчуються добре. Так в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА повідомили, що в Рожнятівському районі змія напала на дівчину.

Інцидент стався в селі Луги. Місцева мешканка 1998 року народження виявила змію, яка напала на неї та нанесла укус в праву ногу. На місце події виїхали медики. Постраждалу доставили в Рожнятівську ЦРЛ.

Про стан дівчини інформації не повідомляли.

"30.06.2020 Рожнятівський р-н, с. Луги. До Рожнятівської ЦРЛ з діагнозом укус змії в праву нижню кінцівку госпіталізовано гр. 1998 р. н., місцеву жительку." - написали в повідомленні управління.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі жителька виявила змію у ванній кімнаті.

Як повідомляв портал "Знай.uа" місто Зеленського атакували змії.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині повзуча тварюка вгризлася жінці в живіт