42-річна українка стала донором органів і врятувала життя семи осіб. Про це розповіли у виданні "Українська газета в Італії".

Жінка з України на ім'я Ольга жила в Італії у місті Скафат і працювала в місцевому барі. На жаль, у неї діагностували аневризму головного мозку. Через цю хворобю жінка померла дуже рано, лише у 42 роки.

Донька жінки і її близькі друзі дали дозвіл на донорство органів. Це дозволило врятувати життя семи італійцям, у яких залишалося мало надії.

Трагедія сталася в п'ятницю, 26 червня, ввечері. Ользі стало погано, проте вона не втрачала свідомості. Її швидко доставили в лікарню в Сарно, а через деякий час перемістили в медустанову з кращою апаратурою.

Після смерті жінки, її 20-річна донька дозволила використовувати органи для донорства.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Однак, крім смерті жінки, у цій історії стався ще один неприємний інцидент: у Ольги невідомим чином зник мобільний телефон, два перстні, браслет і ланцюжок.

Адвокат сім'ї загиблої Іоланда Джакумбі повідомила, що найімовірніше цінні речі Ольги зникли в той момент, коли медики намагалися врятувати їй життя і готували її до екстреної операції.

Українка Ольга, фото: Українська газета в Італії

Нагадаємо, раніше маленька українка і дочка ветерана АТО потребує термінової допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа" дворічна українка з Волині чекає допомоги у боротьбі з небезпечною хворобою.

Також, "Знай.uа" писав, що на Кіровоградщині малюк помер при пологах через медичну недбалість.