В Івано-Франківській області розшукують чоловіка, який ще 15 червня вирушив на ділову зустріч, і не повернувся додому. Про це повідомляють в місцевій поліції.

За даними правоохоронців, Микуляка Мирослава Васильовича, 1973 року народження, в останній раз бачили більше тижня тому. За інформацією родичів, чоловік прямував у центр міста, щоб обговорити можливе працевлаштування за кордоном. Однак з 15 червня він не з'являвся вдома, а зв'язок з ним перервався.

Прикмети зниклого безвісти Микуляка Мирослава: приблизно 178-180 / тези / сантиметрів зросту, середньої статури, світловолосий, коротко стрижений.

На момент зникнення був одягнений у сіру спортивну кофту, чорну футболку, сірі спортивні штани з написом Puma. На ногах – кросівки чорного кольору, на голові – такого ж кольору кепка з написом Puma.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Микуляк Мирослав Васильович

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Правоохоронці звертаються з проханням до всіх, хто може що-небудь знати про місце знаходження чоловіка – повідомляйте за номерами гарячих ліній або в найближче відділення поліції.

Нагадаємо, раніше під Києвом зник хлопець в гумових тапочках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом красуня зникла в чорній футболці.

Також Знай.uа" писав, що під Києвом розшукують сивого чоловіка.