17 червня, на Рівненщині сталася жахлива трагедія — 15-річний підліток на смерть збив маленького племінника. Про це повідомили в прес-службі поліції Рівненської області.

Було встановлено, що до 15-річного жителя села Бобрин, яке знаходиться на Млинівщині, приїхав в гості старший рідний брат.

Автомобіль Audi 100 він залишив на узбіччі поблизу будинку разом з ключами в замку запалювання.

В один момент підліток вирішив без дозволу покатитися в автомобілі, сів за кермо і почав рух.

В цей час на дорозі був його племінник, дитина віком 1 рік і 8 місяців.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Автомобіль наїхав на малюка, від чого той вдарився головою об асфальт і помер.

Місце події, фото: Поліція Рівненської області

В сюжеті ТСН розповіли, що 15-річний підліток, після загибелі хлопчика, сам перебуває в жахливому стані і не може сказати ні слова.

"Я чула, що він перестав говорити, одразу в той же день" - прокоментувала місцева мешканка.

В поліції відкрили кримінальну справу за порушення правил дорожнього руху. Згідно цього правопорушення винним загрожує 8 років позбавлення волі, проте підліток не сяде у в'язницю.

"Згідно з Кримінальним Кодексом особистість несе відповідальність з 14 років, однак саме за цей вид злочину відповідальність настає саме з 16 років", - розповіла секретар поліції Рівненщини Марія Юстицька.

Марія Юстицька, кадр з репортажу ТСН

Швидше за все до підлітка застосують примусові заходи виховного характеру: обмеження дозвілля, пильний нагляд дорослих або направлення в навчально-виховний заклад.

Нагадаємо, раніше під Тернополем син жорстоко познущався над матір'ю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві німець жорстоко задушив українку.

Також "Знай.uа" писав, що на Прикарпатті любителі алкоголю підпалили товариша.