В обласній лікарні Івано-Франківська вперше провели складну лапороскопічну операцію. Про це розповіли на сторінці медустанови в соціальній мережі Facebook.

"Днями у відділенні урології обласної клінічної лікарні вперше провели складну лапороскопічну операцію тривалістю більше 6 годин", - розповіли в обласній лікарні Франківська.

Повідомляється, що пацієнт поступив у лікарню зі скаргами на кров при сечовипусканні.

Після обстеження медики діагностували у пацієнта пухлину сечового міхура, яка зустрічається не часто, однак вимагає складної та об'ємної операції.

"В основному за такі операції беруться у великих онкоцентрах, втім, тепер такі можливості є і в нашій лікарні." - додали в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього медики провели складну лапороскопічну операцію з видалення пухлини, яка тривала більше шести годин. Крім цього пацієнту також вилучили п'ять лімфовузлів.

"Пацієнт почуває себе добре. Згодом розповімо детальніше..." - додали медики.

Повідомлення обласної лікарні Івано-Франківська: Facebook

Також до повідомлення додали кілька знімків, на яких можна побачити лікарів обласної лікарні Івано-Франківська в процесі операції.

Складна операція в Івано-Франківську: Обласна лікарня Івано-Франківська Facebook

Нагадаємо, раніше в Україні розпочався другий етап медреформи.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Запоріжжі судитимуть медиків, які кинули помирати старого з інвалідністю.

Також "Знай.uа" писав, що лікар з Харкова відкрив правду інфекційного відділення.