Поліцейський з Франківська став чемпіоном світу з гирьового спорту. Про це розповіли на сторінці Івано-Франківської поліції у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що поліцейський роти особливого призначення Сергій Шваб переміг на змаганнях за Кубок світу з гирьового спорту.

"Сергію 22 роки і він нещодавно переміг на Кубку світу з гирьового спорту. Ми пишаємося колегою і бажаємо нових перемог", - сказано в повідомленні поліції.

Хлопець вже три роки займається гирьовим спортом і дуже серйозно підходить до цієї справи.

Мрія юного поліцейського — отримати звання майстра спорту і він активно до цього готувється. За його словами, робота в поліції ніяк цьому не заважає і навіть навпаки — допомагає.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сергій Шваб, фото: Facebook Поліція Івано-Франківської області

"Колектив і керівництво підтримують Сергія Шваба і завжди раді новим досягненням поліцейського, які вже не за горами." - додали у зверненні поліції.

Варто зазначити, що Сергій Шваб зареєструвався на змагання в травні, у ваговій категорії до 74 кілограм.

Змагання проходили у дистанційному форматі — учасники одним кадром записували на відео зважування гирі, власне зважування і вправи.

Сергій Шваб виконав всі умови і судді зафіксували його перемогу в групі "Еліт". Для цього франківський поліцейський виконав 118 підйомів 32-кілограмової гирі ривком.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, молодь Харкова будуть навчати патріотизму.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у молодого поліцейського з Дніпра знайшли страшну хворобу.

Також Знай.иа" писав, що на Львівщині бабуся порізала онука захищаючи коханця.