Під Івано-Франківськом співробітники поліції Тисменницького району отримали виклик від 11-річного хлопчика, який просив надати допомогу йому і його сестричці.

Як повідомили в обласному управлінні Національної поліції, хлопчик розповів поліцейським, що мати постійно залишала їх без нагляду і в той день навіть не нагодувала їх.

"У приміщенні 35-річної жительки Тысменниці вони застали заплаканих голодних дітей, а їхню матір насилу прийшла в себе після п'янки. У будинку не було ніяких продуктів, але жінку це не хвилювало", - йдеться в повідомленні.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео

Горе-мати вирішила вигнати дітей у двір, що вони не докучали їй своїми проблемами. Раніше вона відправила саму молодшшу дитину, трирічного сина до батька в інший район Прикарпаття.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як вдалося з'ясувати пізніше, то й батько не надто дбав про діток, зате віддавав перевагу алкоголю.

За невиконання батьківських обов'язків по вихованню дітей на жінку склали адмінпротокол, а дітей на деякий час перевезли до бабусі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Озвірілий тернополянин облив дружину окропом, до смерті перелякані діти не розгубилися - "Матуся вмирає, допоможіть"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Знищила докази? У Запоріжжі судять виховательку, яку підозрюють у задушенні однорічної дівчинки

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом дівчинка стала жертвою пекельного розваги, - "Не гойдалка, а машина для вбивства"